– Sarah

“Hoewel ik het spannend vond, was het heel fijn om hulp van Anja te krijgen. Ik ergerde me steeds aan de rotzooi in mijn keuken, terwijl ik net had opgeruimd. Nooit erbij nagedacht dat ik mijn onnodige spullen steeds aan het verplaatsen was. Door Anja heb ik nieuwe inzichten gekregen, is mijn keuken op orde en heb ik geleerd hoe ik mijn spullen handig kan organiseren. Dankjewel!”

 

– Babs

“Ik heb bij het Online Advies een heel duidelijk persoonlijk e-book ontvangen. Super fijne informatie en tips! Eindelijk ben ik begonnen met mijn kast te organizen, hier liep ik al een jaar tegenaan 🙂 Met de tips van Anja heb ik weer nieuwe inzichten gekregen hoe je het ook kan indelen, maar ook hoe je kunt opruimen (dat is nog niet altijd makkelijk).

 

Het contact verliep fijn en snel, ik had een aanvullende vraag over iets waar ik tegenaan liep en daar kreeg ik direct een uitgebreid antwoord op met aanvullende tips. Het heeft mij nieuwe inzichten gebracht en een opgeruimde kast. Ik ben er blij mee!”

– Martine

“Iedereen kent het wel. Een kast of lade in huis waar van alles en nog wat in terecht komt onder de noemer “opgeruimd staat netjes”. Zo ook bij ons. Een hele trapkast zelfs. Heel blij mee ook. Ideaal om van allerlei zaken in op te bergen. Lekker uit het zicht maar binnen handbereik. Van de stofzuiger, voorraad snoep en chips tot spelletjes, speelgoed, kaarsen, vazen en zelfs inpakpapier. Van dagdagelijkse dingen tot spullen die je maar af en toe nodig hebt. Ik heb al verschillende pogingen gedaan de kast praktisch in te richten. Maar na elke opruim sessie hield het echter niet lang stand.

 

Toen ik Anja’s e-book met praktische tips en ideeën kreeg, wilde ik gelijk van start. Eens goed opruimen, ordenen en herinrichten. Met ladekasten, handige bakken en zelfs labels. Een waardevolle tip van Anja: om een deel ervan met de kids samen te doen, zodat zij hun spullen ook weten te vinden (en minstens zo handig: ook weten op te ruimen). Na een paar uurtjes was het eigenlijk al gedaan en ik ben blij met het resultaat. Omdat alles een vaste plek heeft en praktisch is ingedeeld houden we het gemakkelijk opgeruimd. En eerlijk is eerlijk; onze trapkast staat nu regelmatig open, want de inhoud mag best gezien worden!


Aarzel dus niet en benader Anja met jouw probleemzone in huis. Ik heb een aantal tips ook al in andere ruimtes toegepast en ben nog lang niet klaar met opruimen. Je zal het zelf moeten doen maar met Anja haar hulp boek je zeker het gewenste resultaat.”